• Uppdragsgivare har ordet

Vår bostadsrättsförening på Östermalm i Stockholm har under två år investerat femton miljoner kronor i bl.a. nytt värmesystem, stambyte, badrum, trapphus och el-stammar. Ett flertal medlemmar har samtidigt renoverat sina våningar. Projektet har tagit lång tid och varit påfrestande för boende i fastigheten. I stort sett alla el-arbeten har ombesörjts av SupportEL. Arbetet har utförts noggrant och professionellt, till bra priser och alltid inom utsatta tidsramar. Särskilt imponerande var all kraft och entusiasm som lades ner på att lösa de speciella behov som respektive medlem haft. Av alla entreprenörer har SupportEL fungerat bäst.

Trond Sefastsson, ordförande Brf Järnlodet 24, år 2007-2009

 

 

 

Lotus Travel

koncernen är en av Sveriges största researrangörer med resor till och från Asien. Vi omsätter närmare 150 miljoner och har 60-tal anställda både i Kina och Sverige.
Supportel har hjälpt oss med både el- och datainstallationer i vårt huvudkontor i Stockholm. Då vi inte kunde stanna av verksamheten fick Supportel utföra arbetet på icke ordinarie arbetstid, vilket var till stor nytta för oss. Arbetet har utförts på överenskommen tid och på ett mycket föredömligt sätt. Vi kan varmt rekommendera deras tjänster till andra.

George

 

 

 

 

Panini 

Är en Stockholmsorienterad kedja med egna måltidsbutiker.  Vår främsta styrka är vårt snabba expedieringssystem med snyggt och smart förpackade måltider. Vi expanderar med 1-3 nya måltidsbutiker årligen. Panini har anlitat Supportel under de senaste fyra åren. Supportel gör ett mycket bra arbete med att projektera samt installera el i våra nya etableringar. 
Just nu bygger vi 400 kvm food-court med totalt fyra restauranger på Regeringsgatan, där Panini är uppdragsgivaren för hela projektet. Samtidigt planerar vi och bygger en ny etablering i Garnisonen. Support el gör ett mycket bra arbete och vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete framöver i lika stor utsträckning.

Ricard Constantinou

 

 

Cookin food Sweden AB

Efter att ha jobbat med flera olika el företag under åren så har vi äntligen hittat en som vi anlitar så fort det gäller något med el, vi vill passa på att tacka Saman med personal för allt jobb ni har gjort ute på Arlanda åt Cookin food Sweden AB

Jörgen Åstrand

Frozen yogurt Factory

Efter att ha byggt 3 enheter med Frozen yogurt Factory så är ni det självklara valet när den 4:e ska byggas

Gergios Kokotos

 

Mäster Anders

Mäster Anders skulle inte klara sig utan alla snabba "utryckningar" som Support e har gjort. Tack för att ni inte har låtit oss stå stilla när vi har haft problem.

Mikael Liolios

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.